Hockey-silly: Dif värvar nytt, mästarbacken drar till rivalen och ny svensk till Chicago.

Det fortsätter att röra på sig inom SHL. Frölundas guldback Christoffer Persson lämnar för HV71, Skellefteås silverback Arvid Lundberg flyttar till Växjö och LHC-talangen Gustav Forsling har skrivit kontrakt med Chicago Blackhawks.

Här är fler heta övergångar inom svensk hockey.

HV-back till Djurgården

Att Emil Johansson, 20, skulle lämna HV71 har stått klart sedan länge. Nu är det också officiellt att Djurgården blir den offensivt skicklige backens nästa klubbadress. Johansson har skrivit på ett treårskontrakt.

Mästare flyttar till Jönköping

Christoffer Persson var med och vann SM-guld med Frölunda den här säsongen, men nu väljer den defensivt skicklige backen att lämna Göteborg för Jönköping. 31-åringen har skrivit ett tvåårskontrakt med HV71.

Lämnar Färjestad för KHL

Mikael Johansson gjorde 40 poäng den gångna säsongen i Färjestad, men nu lämnar 30-åringen Värmland och SHL. I stället väljer han att gå till KHL och Lada Togliatti.

Skellefteåback till Växjö

Arvid Lundberg vann SM-guld med Skellefteå 2013/14. Därefter har det blivit två silver med klubben, men nu går Lundberg och Skellefteå skilda vägar. Backen har i stället skrivit ett tvåårskontrakt med Växjö.

LHC-back klar för Chicago

Gustav Forsling har enligt MrMadhawk skrivit på ett treårskontrakt med Chicago Blackhawks. 19-åringen verkar dock bli kval i LHC nästa säsong.
– Planen är att han ska vara här ett år till. Minst, säger klubbdirektören Anders Mäki till Corren.

GustavForsling

Gilla Sportbibeln om du vill ha fler artiklar i ditt Facebook-flöde.