Här urartar hockeyklubbens lagfest fullständigt – lagkamraterna i blodigt slagsmål

Här urartar hockeyklubbens lagfest fullständigt – lagkamraterna i blodigt slagsmål

Toppklubben Avangard Omsk leder sin division i KHL.
Men inom laget blåser det rejäla stormar nu.
Efter att klubbens senaste lagfest slutade i blodigt slagsmål mellan två lagkamrater.

Avangard Omsk är en av Rysslands största klubbar och en toppklubb i KHL där klubben leder sin division. Men internt är det rena rama vilda västern.

Under julhelgen fick tränaren Andrej Skabelka sparken efter att 16 spelare klivit in på klubbordförandens kontor och krävt tränarens avgång, enligt ryska medier.

Påhoppad av lagkamraten

Sedan kom lagfesten på nyår som tog det hela till en helt ny nivå. Hela laget hade samlats med bland annat svenskarna Johan Sundström, André Pettersson och Jonas Ahnelöv för att fira nyårsafton ihop.

Då slutade allt i ett vilt och blodigt slagsmål bland lagkamraterna. Forwarden Andrej Stas ska ha försvarat den sparkade tränaren Skabelka och blev därför påhoppad av lagkamraten Mikhail Fisenko som började motta slag mot Stas.

Lämnade festen i ambulans

Det blev full kalabalik på festen och även Stas fru blev träffad av ett slag från en annan lagkamrat som heter Maxim Tjudinov. Det slutade så illa att ambulansen fick komma och hämta en blodig Stas, enligt ryska medier. Hela slagsmålet fångade även en rysk journalist på film och har nu lagt ut på Twitter, se filmen här nedanför.

Efter festen har Andrej Stas fått spela i KHL med helvisir för att skydda en bruten näsa.

LÄS MER: Här tar de hockeyfajter till en helt ny nivå – hela vägen in i spelartunneln

Se slagsmålet här (varning för starka bilder):

https://twitter.com/A_Kalnins/status/951514593913958400?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.bardown.com%2Fkhl-teammates-get-into-a-fight-at-a-restaurant-during-a-team-dinner-1.965917