Här sätter han in Stanley Cup-slutspelets hårdaste tackling

Här sätter han in Stanley Cup-slutspelets hårdaste tackling

.

Carolina åkte på en riktig smäll i match två mot Boston.
Men den hårdaste tacklingen var det en Boston-spelare som fick känna på.
Micheal Ferland satte in en riktigt spektakulär smäll på Matt Grzelcyk.

Matchen hade pågått i endast två minuter när Boston-backen Matt Grzelcyk åkte på en jättetackling, signerad Carolinas tuffing Micheal Ferland.

Alla som såg smällen live, förväntade sig nog att Grzelcyk skulle försvinna ut i omklädningsrummet för att plåstras om. Skulle han ens kunna återvända till matchen?

Boston vann stort

Men 25-åringen skakade av sig smällen, kom tillbaka och satte två av målen i Bostons utklassningsseger mot Carolina. Matchen slutade 6–2, efter att Boston slappnat av i slutminuterna och mer eller mindre skänkt två tröstmål till Hurricanes.

Matt Grzelcyk hade bara gjort tre mål i grundserien, så ingen förväntade sig att han skulle bli dubbel målskytt i natt. Att det var Micheal Ferland som delade ut smällen var mer väntat.

Sänkte ”Mojo”

Hurricanes-forwarden har delat ut mängder av smällar. I grundserien satte han in en tackling på Bruins Marcus Johansson, som missade flertalet matcher efter smällen.

Ferland har redan hunnit med att åka på ett matchstraff det här slutspelet, efter en huvudtackling på Washingtons Nic Dowd.

Den här tacklingen var dock ren, om än våldsam.

Kolla in smällen här:

Boston vann alltså matchen med 6–2 och har 2–0 i matcher. Räknat tillbaka till en bit in i match ett så har Bruins gjort 10-0 på Carolina, som måste studsa tillbaka på hemmaplan. Nästa match spelas i Raleigh.