Här hamnar NHL-svensken i vilt slagsmål – efter att ha proppat stjärnspelaren

Först sänkte Christian Folin stjärnspelaren Jesse Puljujärvi.
Sedan flög lagkamraten Jujhar Khaira på svensken med knytnävarna.
Och allt slutade i ett vilt slagsmål med en blodig Folin.

I nattens möte mellan Los Angeles Kings och Edmonton Oilers hamnade verkligen NHL-svensken Christian Folin i centrum. Svenske backen proppade Edmonton-stjärnan Jesse Puljujärvi.

En tuff men ändå schysst tackling. Men lagkamraten Jujhar Khaira uppskattade verkligen inte tacklingen på finländaren och reagerade direkt.

”Jag börjar blöda direkt”

Genom att kasta handskarna direkt och flyga på Folin. Det blev sedan några rejäla smällar som svensken fick ta emot i slagsmålet, se fajten här nedanför.
– Jag vet inte riktigt om det är så det ska vara när det är en ren tackling. Jag tacklade honom knappt, det var bara att det var en av deras bästa killar. Rör man honom så kommer en av deras fighter. Då blir det fight och han träffar mig direkt i huvudet och jag börjar blöda direkt. Jag tränar på att bli bättre på att slåss, helt klart. Men han var lite bättre, säger Folin med ett skratt till hockeysverige.se.
– Det har varit så i många år och jag tror inte att det är något som kommer att ändra sig framöver heller. Vill man vara fysisk i NHL så får man vara beredd att ta några smällar också, så är det bara.

Dela artikeln om du också gillar hockeyfajter!

LÄS MER: Här får svensken nog och kastar handskarna för sitt allra första slagsmål i NHL

Se fajten från i natt här:

OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea: Tv tider, schema, datum och sporter

Följ oss även på Instagram!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);