Här försöker Vegas-målvakten förhindra ett mål – på det skönaste sättet vi har sett

Vegas Golden Knights målvakt Marc-Andre Fleury är en av NHL:s mest populära spelare bland fansen.
När man ser sånt här, är det inte svårt att förstå varför.

Natten mot onsdag bjöd på ett riktigt intressant toppmöte i NHL. Det var två av ligans formstarkaste lag som drabbade samman: Winnipeg Jets och Vegas Golden Knights.

Gjorde 26 räddningar på 20 minuter

Det var dessutom två av NHL:s hetaste målvakter som möttes. Allra hetast var Jets Laurent Brossoit, som enbart i den andra perioden gjorde 26 (!) räddningar. Det är ett nytt klubbrekord.

Marc-Andre Fleury briljerade också och Vegas hade chansen att kvittera Jets 2-1-ledning i den tredje perioden. Med drygt två minuter kvar av matchen fick Fleury lämna banan för en extra utespelare.

Försökte förhindra mål i tom kasse

Men innan han lämnade isen bestämde sig Fleury för att använda ett gammalt trick för att förhindra ett mål i tom bur. Tyvärr blev han upptäckt av domarna.
Men man måste ju ÄLSKA att Fleury försöker sig på det här…

Trots det geniala försöket fick Fleury och Golden Knights lämna Winnipeg utan poäng. Hemmalaget vann till slut med 4–1, efter att ha gjort de två sista målen i tom kasse.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/bqcj1RvIAwkDRQWazABuM056VD5qtjBqev73zKox-Lzc31YYrFWKHlgHNOZRcezi?autoplay=1&endtime=&loop=0&mute=1&player=onyx&starttime=0&videoposter=0&videoposter.endtime=&videoposter.starttime=0″ aspect_ratio=”9:10″ /]

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);