Här chockar 48-årige Mats Sundin alla med helknäppa straffvarianten i legendarmatchen

NHL-legendaren Mats Sundin visade i helgen att han fortfarande har det.
48-åringen bjöd på stor show i Hall of Fame-matchen mot Nicklas Lidström.
När Toronto Maple Leafs-ikonen lurade alla med tidernas märkligaste och mäktigaste straffvariant.

I helgen gjorde svenska NHL-legendarerna Mats Sundin och Nicklas Lidström upp i en Hall of Fame-match. Och hela tillställningen fick avgöras på straffar.

Mats Sundins show

Team Lidström gick vinnande ur straffläggningen med 8-7. Men det var ändå 48-årige ”Sudden” som stal showen och visade att han fortfarande har en hel del klubbkänsla kvar i handlederna.

Mats Sundin, Toronto Maple Leafs
141015 Mats Sundin poserar för ett porträtt efter en presskonferens anordnad av Ishockeyförbundet den 15 oktober 2014 i Stockholm. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 86844

För Sundin bjöd på tidernas märkligaste och mäktigaste straffvariant när han fick chansen. Toronto Maple Leafs-ikonen grundlurade verkligen alla och framförallt den helt oförstående motståndarmålvakten som inte fattade ett dugg.

Mäktig straffvariant

Precis framför mål bjöd Sudden på en riktig fräckis när han helt plötsligt sparkade sin egen klubba med skridskon. Det allra mest imponerande var att svenske NHL-legendaren faktiskt fick iväg ett väldigt hårt skott som gick rakt i mål.

Mats Sundin, Toronto Maple Leafs
Mats Sundin under Hall of Fame-matchen. FOTO: Twitter

Hall of Fame-matchen är en uppvisningsmatch och man kan lugnt säga att Sundin verkligen gav åskådarna en show. Med den här hemmagjorda straffvarianten som de flesta kommer att minnas länge.

Se Sundins straff:

https://twitter.com/spittinchiclets/status/1196444267532750848

LÄS MER: När Mats Sundin gjorde fullständigt mos av NHL-legendaren Jaromir Jagr!