Här ballar nattens NHL-match ur fullständigt – med hela sex(!) slagsmål och 138 utvisningsminuter

Här ballar nattens NHL-match ur fullständigt – med hela sex(!) slagsmål och 138 utvisningsminuter

Nattens NHL-möte mellan Dallas Stars och Florida Panthers förvandlades verkligen till rena boxningsmatchen.
För drabbningen innehöll hela sex fajter och 138 utvisningsminuter.
– På ett sjukt sätt var det kul, säger Dallas coach Ken Hitchcock.

Rubrikerna borde handla om Dallas Stars-backen John Klingbergs nya poängfest. Svensken prickade in två nya assist i 6-1-storsegern mot Florida Panthers i natt.

Därmed har Klingberg gjort hela åtta assist på sina fem senaste matcher och toppar lagets interna poängliga. Dessutom toppar backen även den svenska poängligan i NHL med sina 48 poäng (6+42).

Han var värst av alla

Men matchen mellan Dallas och Florida förvandlades ändå till något helt annat i natt. För istället handlade allt om kastade handskar, knytnävar och slagsmål.

Det blev hela sex olika fajter i matchen och osannolika 138 utvisningsminuter för slagskämparna på isen, se ALLA fajter i videon här nedanför. Värst av all var Floridabusen Michael Haley som ensam samlade ihop 39 utvisningsminuter – och därmed toppar utvisningsligan i NHL den här säsongen med sammanlagt 131 minuter i utvisningsbåset.

”Jag tyckte inte det var konstigt”

Fajterna på isen började redan efter bara några minuter och höll sig sedan i hela matchen, även om det lugnade ned sig lite efter att bråkstaken Haley fått matchstraff.
– Jag tyckte inte att det var konstigt. På ett sjukt sätt var det kul, sa Dallas coach Ken Hitchcock på presskonferensen efter 6-1-segern.

Dela artikeln för att visa det här för dina vänner!

LÄS MER: Här gör SHL-tungviktarna upp i säsongens slagsmål

Se de galna fajterna i matchen här:

OS 2018 i Pyeongchang, Sydkorea: Tv tider, schema, datum och sporter