Här avgör svenske 18-åringen med en superstraff i debuten

Olle Lycksell är utlånad från Linköping till Oskarshamn. 
I går fick han debutera för sin nya klubb i toppmötet mot Södertälje. 
Då avgjorde han matchen med en riktigt fräck straff. 

Det har varit snabba ryck för Olle Lycksell. I går morse tränade han med Linköping och bara några timmar senare blev han blixtinkallad till Oskarshamn som hade brist på forwards.
– Ja, jag tränade med Linköping på tisdagsmorgonen och fick beskedet efter det. Det var snabba ryck, säger Lycksell till Barometern.

Och 18-åringen kunde knappast drömma om en bättre debut. Först assisterade han till Kalle Miketinac 1-2-mål i mitten av andra perioden, sedan blev han stor hjälte i straffläggningen med sina två mål. Lycksell avgjorde matchen med en riktig godbit.

Återvände till sin hemstad

Det blev en speciell match för LHC-lånet som är född och uppvuxen i Oskarshamn. 18-åringen har även spelat i klubbens juniorlag innan Linköping värvade honom.
– Jag var betydligt mer avslappnad på straff två och visste vad jag skulle göra, det var skönt att se den gå in. Det var riktigt skoj. Det är här jag är fostrad och att få spela inför hemmapubliken och familjen var häftigt, säger han. Segern innebär att laget befäster sin andraplats i tabellen.

Se när nyförvärvet med en iskall straff:

DELA superstraffen på Facebook!

LÄS MER: Jesper Bratts succé fortsätter – här är konstmålet som hjälpte Devils till seger