Han byter boll mot puck – och tar över SHL-klubben: ”Ser verkligen fram emot det här”

Han byter boll mot puck – alltså bandy mot hockey.
Nu står det klart att Michael Campese tar över Brynäs.
– Jag ser verkligen fram emot det, säger nya klubbdirektören.

Jakten är över. Brynäs har nu hittat sin nya klubbdirektör att ersätta avgående Johan Stark.

Michael Campese lämnar rollen som klubbchef för Västerås SK i bandy och byter nu boll mot puck för att leda Brynäs in i framtiden. Det bekräftar klubben nu.
– Vi från styrelsen i Brynäs IF är väldigt nöjda med rekryteringen. Med Michael får vi en klubbdirektör med starkt ledarskap och ett affärssinne som på ett engagerat sätt kan driva föreningens utveckling tillsammans med personalen. Han har erfarenheter från att utveckla föreningsverksamhet och har skördat framgångar som han kommer få nytta av i rollen som klubbdirektör. Med Michael på plats så fortsätter vi bygget av en stabil organisation. Detta är grunden för att vi ska skapa vinnare på och vid sidan av isen, säger Jürgen Lorenz, styrelseordförande Brynäs.

”En intressant historia”

44-åringen är uppvuxen i Sandviken och erkänner själv att han är Brynässupporter. Efter tio år inom Västerås bandy får han nu ta sig an drömjobbet med start den 7 maj.
– Jag ser verkligen fram mot mitt nya uppdrag. Brynäs IF är ett fantastisk varumärke, föreningen har en intressant historia med fin tradition. Tillsammans med den engagerade personalen som finns ska det bli mycket roligt att arbeta vidare och utveckla föreningen och verksamheten, säger Campese.

Dela artikeln om du tror han gör succé i Brynäs!

LÄS MER: Skandalen i svensk hockey – klubben stänger av egna spelaren efter utekväll: ”Oacceptabelt”

Nu tar han en timeout från all hockey: ”Spelat bort alla pengar och supit mig full…”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);