Färjestads-stjärnornas fina gest – agerar nu efter bilderna på den gråtande pojken: ”Extremt fint gjort”

Färjestads-stjärnornas fina gest – agerar nu efter bilderna på den gråtande pojken: ”Extremt fint gjort”

Linus Johansson nobbade – omedvetet – en supporter på läktaren.
Nu gottgör Färjestad-stjärnorna lille Lo, 4.
– Det levde han på länge, säger pappan till Aftonbladet.

Det var enorm dramatik i semifinal-serien mellan Färjestad och Rögle. I snudd på varje match avgjordes i den tredje perioden, men till sist var det Färjestad som drog det längre strået, då man vann den sjätte matchen i den femte perioden, och därmed säkrade en plats i finalen.

Fina gesten

Men det är inte bara för spelet på isen som Färjestad uppmärksammats under den senaste veckan. När laget mötte Rögle i Ängelholm i den gångna helgen så spreds en video på en liten supporter, iklädd Färjestad-tröja, som hälsar på sina hjältar när man gick ut på isen.

Foto: Twitter

Flera spelare syntes hälsa på den lille killen – men en som inte gjorde det var Linus Johansson. Stjärnan missade honom, och det ledde till tårar, som även de fångades upp av C Mores kamera. Linus Johansson har i veckan sagt att han fått en utskällning hemma, och att han haft ”en sådan ångest”. 

Annons: Spela riskfritt med ULTRABET på Hajper för upp till 500 kr. Fullständiga regler och villkor hittar du på Hajper.se

”Extremt fint gjort”

Men nu agerar stjärnan. Linus Johansson, som visserligen kom tillbaka för att säga hej till pojken en kort stund senare, kommer nu att ge en gåva till supportern, Lo, 4 år.

– Linus har hört av sig. Lo ska eventuellt få träffa honom i sommar och få en klubba av honom också. Det är extremt fint gjort. Det är nästa generation det handlar om, säger pappan till Aftonbladet.

220424 Färjestads Linus Johansson deppar under semifinal fem i SHL mellan Rögle och Färjestad den 24 april 2022 i Ängelholm. Foto: Mathilda Ahlberg / BILDBYRÅN

Dessutom så har Färjestad redan skickat en klubba till Lo, signlerad av Michael Lindqvist. Men lite extra betyder den kommande klubban från Linus Johansson.

– Han har två favoriter, Linus Johansson i Färjestad och Henrik Björklund i Bofors. Han blev överlycklig och det levde han på länge, säger pappan.

LÄS MER: Spännande uppgifter: NHL-meriterad stjärna uppges helt klar för Leksand – ska ha nobbat flera SHL-rivaler

Få våra nyhetsbrev!