Elias Petterssons nya supermål i natt – men blev absolut rånad efter en av årets bästa räddningar

Elias Petterssons nya supermål i natt – men blev absolut rånad efter en av årets bästa räddningar

Han stod för ännu ett supermål.
Men Elias Pettersson rånades på ytterligare en fullträff – och Vancouver förlorade den viktiga matchen mot Vegas Golden Knights.
Nu är Canucks bara en förlust från uttåg.

Vancouver Canucks fick en flygande start på konferenssemifinalen mot Vegas Golden Knights. Men Vegas, som var förhandsfavoriter inför serien, har rest sig och övertygar nu stort.

Supermålet i natt

I natt tog man ytterligare en seger, den tredje totalt, och Canucks har nu verkligen kniven mot strupen. Detta trots att Elias Pettersson verkligen bjöd på storspel i natt.

Foto: Skärmdump/Youtube

Svensken klev tidigt in i handlingarna då han gjorde målet som betydde 1-1. Pettersson fick pucken i slottet, och väntade kyligt in en rörelse från sin motståndarback, innan han sprätte upp pucken i krysset.

Rånades av stjärnan

Vid ställningen 2-2 hade alla räknat in ytterligare ett Pettersson-mål, då han hade ett helt öppet mål. Men Marc-André Fleury, som fick vakta kassen i stället för Robin Lehner, stod för en av årets räddningar då han fläkte sig ut och nöp pucken med plocken.

Foto: Skärmdump/Youtube

Canucks gjorde visserligen 3-2 vid ett senare tillfälle, men det hjälpte alltså inte. Golden Knights vände, och vann med 5-3 – och leder därmed matchserien med 3-1.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!