Efter gigantiska succén – jättelöftet bekräftar nu intresse från utlandet

Albin Lundin har gjort braksuccé i Timrå.
Nu bekräftar hans agent intresse från utlandet.
– Det är en finsk klubb som har visat konkret intresse, säger Christian Sjögren till HockeyNews.

Timrå gör succé i Hockeyallsvenskan och mycket beror på två spelare. Dels Jonathan Dahlén, som är på lån från San Jose Sharks och gjort hela 20 poäng – men framför allt Albin Lundin.

Gjort 23 poäng

23–åringen har tidigare fått chansen i såväl Djurgården som Skellefteå i SHL, men haft svårt att producera. I Timrå har han dock – minst sagt – fått det att lyfta.

190920 Albin Lundin i Timrå jublar efter slutsignalen och Istvan Bartalis i Vita Hästen deppar under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Vita Hästen och Timrå den 20 september 2019 i Norrköping.
Foto: K-G Z Fougstedt / Bildbyrån

Under seriens tolv inledande matcher har Lundin stått för sanslösa 23 poäng(!) – och det har lett till intresse från större klubbar. Nu är en flytt aktuell.

Bekräftar nu intresse

Nu bekräftar hans agent, Christian Sjögren, att det finns konkret intresse.

– Det är en finsk klubb som har visat konkret intresse, säger han till HockeyNews.

190920 Timrås Albin Lundin under ishockeymatchen i Hockeyallsvenskan mellan Vita Hästen och Timrå den 20 september 2019 i Norrköping.
Foto: K-G Z Fougstedt / Bildbyrån

I SHL har Albin Lundin stått för totalt nio poäng på 74 matcher. Timrå ligger tvåa i den allsvenska tabellen, tre poäng bakom serieledande Björklöven men med en match färre spelad.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!