Det Erik Karlsson gör här får ALLA att ställa exakt samma fråga: ”Jag såg det”

I natt spelade Ottawa Senators sin sista hemmamatch för säsongen.
Men frågan är: Var det Erik Karlssons sista hemmamatch i klubben?
Det såg ut som det när svensken plockade pucken efter slutsignalen.

Tidigare i år var det vilda spekulationer kring Erik Karlssons framtid. Det var även nära att stjärnsvensken lämnade i våras men till slut stannade han kvar i Ottawa Senators efter trade deadline.

Var det sista hemmamatchen?

När säsongen nu tar slut för Senators, som missar Stanley Cup-slutspelet, kommer rykten ta över igen. I natt var det sista hemmamatchen i Canadien Tire Centre för Ottawa Senators och då hände något som får alla att ställa exakt samma fråga: Var det här Erik Karlssons sista hemmamatch i klubben?

För efter slutsignalen mot Winnipeg Jets hände något som verkligen sticker ut. Karlsson gled över till målet och hittade matchpucken i nätet, han plockade upp den och tog med sig den ut i omklädningsrummet.

”Jag vet att ni skriver”

Allt såg verkligen ut som att han tog med sig en sista souvenir från en underbar tid i Ottawa Senators. Men efter matchen förklarar lagkaptenen de misstänksamma bilderna.
– Jag var längst ner på isen och såg att den låg där och jag bara tog den. Att det var sista hemmamatchen för säsongen har jag inte tänkt på förrän nu när ni frågar, säger svensken till lokal media.
– Jag är en social människa och läser mycket och jag vet att ni skriver om det här. Men jag tänkte inte på vad som kommer att hända när jag spelade den här matchen och det är ingenting jag kommer att tänka på den närmaste tiden heller.

Avslutade på bästa sätt

Karlsson har nu ett år kvar på kontraktet men klubben kommer nog få svårt att ge honom den lön som han så mycket förtjänar. Därför tror de flesta NHL-experter att Ottawa Senators planerar att trejda sin nyckelspelare under sommaren. Allra hetast är Vegas Golden Knights som ny klubbdestination.

Om det här var Karlssons allra sista hemmamatch i Ottawa Senators så avslutade han i alla fall på bästa sätt med hela tre assist i 6-5-segern mot Winnipeg Jets.

Se händelsen med Erik Karlsson:

Dela artikeln för att säga vad du tror händer med Erik Karlsson!

LÄS MER: William Karlssons GALNA konstmål: ”Skojar han med oss!?”

Här visar Erik Karlsson EXAKT varför alla i Ottawa Senators älskar honom