BOMBEN: Lämnade Frölunda för utlandsflytt – nu vill värsta SHL-rivalen(!) värva poängmaskinen Ryan Lasch

BOMBEN: Lämnade Frölunda för utlandsflytt – nu vill värsta SHL-rivalen(!) värva poängmaskinen Ryan Lasch

Han lämnade Frölunda i våras.
Nu kommer sensationella uppgifter.
Lasch har fått en intressekoll – från en av Frölundas värsta rivaler.

Ryan Lasch har varit de senaste säsongernas stora stjärna i SHL. Amerikanen har vräkt in mål och assist sedan flytten till Frölunda för tre år sedan, och har snittat över en poäng per match i klubben.

Lämnade Frölunda

Men i våras tog eran slut. Lasch var öppen med att han ville utomlands, och mycket talade för en flytt till Schweiz.

190917 Frölundas Ryan Lasch deppar under ishockeymatchen i SHL mellan HV71 och Frölunda den 17 september 2019 i Jönköping. Foto: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN

Men sedan kom coronaviruset, vilket har inneburit stora konsekvenser för hockeyklubbarna runt om i Europa. Och Lasch har fortfarande inte skrivit på något nytt kontrakt till kommande säsong.

Intresse – från rivalen

Frölunda har tidigare öppnat dörren för en återkomst – men nu kommer sensationella uppgifter. Enligt Expressen så har Lasch nämligen intresse på sig från Göteborgs-klubbens värsta rival, Färjestad.

190926 Frölundas Ryan Lasch under ishockeymatchen i SHL mellan Skellefteå och Frölunda den 26 september 2019 i Skellefteå. Foto: Ola Westerberg / BILDBYRÅN

Tidningen skriver att FBK är benägna att förstärka sin forwardssida, och då hört sig för med Lasch. Flera SHL-klubbar ska ha gjort samma sak, men Lasch siktar alltså främst på en flytt utomlands.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!