Bomben: Backstjärnan trejdad till Stanley Cup-favoriten

NHL:s deadline för övergångar är i morgon.
Men redan i natt kan den viktigaste trejden ha skett: Washington Capitals har bytt till sig St Louis Blues stjärnback Kevin Shattenkirk.

ANNONS

Den här veckan bjuder på flera intressanta hockeymatcher. Hos Mr Green kan du snabbt dubbla din insats på Dagens Dubbling. Vi har satt ihop en dubbel med SHL-match och en match från Hockeyallsvenskan.
Luleå-Rögle 1, 1.55
Västerås-Södertälje 1, 1.47
Totalt odds: 2.28
Här kan du enkelt och snabbt lägga din Dagens Dubbling hos Mr Green


Trots att den amerikanske backen Kevin Shattenkirk anses vara en av ligans bättre, så var det ingen skräll att han blev bortbytt inför deadline i morgon.
28-åringen, som gjort elva mål och 31 assist den här säsongen, sitter på ett utgående kontrakt och inget talade för att han skulle stanna i Blues nästa säsong.

Därför valde Blues nu att byta bort Shattenkirk, för att i alla fall få några tillgångar tillbaka. St Louis får spelarna Zach Sanford och Brad Malone, plus Washingtons förstaval i draften i sommar.

Shattenkirk kommer bli en grym tillgång för Washington Capitals, som redan innan bytet sågs som en av huvudfavoriterna att vinna Eastern Conference. Det kan bli ett riktigt spännande slutspel för Nicklas Bäckström & Co.

LÄS MER: Två storstjärnor bortbytta i natt.