Bekräftat: SHL-laget värvar in poängsprutan – gjort 110 poäng på 80 matcher utomlands

I dag blev det klart med senaste nyförvärvet.
Oskarshamn har gjort klart med poängsprutan Cameron Brace.
– Jag ser fram emot att ansluta till laget och staden och bidra med det jag är bra på, säger han i sitt första uttalande.

Oskarshamn laddar om för ännu en säsong i SHL. Smålandslaget slapp undan ångestkvalet och fick avsluta säsongen tidigt på våren.

Klar för SHL

Men redan nu jobbar klubben för fullt med att förstärka laget till kommande säsong i höst. I dag blev det sensate nyförvärvet klart för Oskarshamn.

Cameron Brace, hockey
Cameron Brace. FOTO: Twitter.

Det handlar om Cameron Brace och han är en riktig poängspruta. Senaste två säsongerna har kanadensaren öst in hela 110 poäng på 80 matcher hos Herning i den danska ligan.

”Ser fram emot”

Nu har han skrivit på ett ettårskontrakt med IK Oskarshamn.
– Jag skulle beskriva mig själv som en snabb, skillad ytterforward som gillar att påverka spelet högt upp i banan där jag får användning för mitt skott. I omklädningsrummet håller jag väl lite lägre profil men försöker alltid vara lättsam och lätt att ha och göra med. Jag uppskattar verkligen att vara en del av ett lag och den sammanhållningen man bygger tillsammans. Jag ser fram emot att ansluta till laget och staden och bidra med det jag är bra på, säger han till klubbens officiella webbplats.

Cameron Brace, hockey
Cameron Brace. FOTO: Twitter.

28-åringen är 178 centimeter lång och lämnade Kanada för spel i Europa för första gången i karriären för två år sedan när han flyttade till Danmark. Innan dess gjorde han fyra säsonger med universitetshockey i hemlandet.

Gillar du den här värvningen? Dela artikeln och berätta din åsikt!

LÄS MER: Knallen: Frölunda har hittat ersättaren till guldhjälten – värvar nu från SHL-rivalen mitt i slutspelet

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!