10 julklappar en hockeynörd kommer att älska

Julen närmar sig med stormsteg och för alla hockeyälskare väntar en spännande tid. 
Men har du verkligen alla hockeyprylar du behöver?
Här är 10 klockrena julklappar för en hockeyfantast. 

Det finns några prylar man som hockeyälskare gärna skulle lägga vantarna på. Och du kanske tror att du har koll på dem. Men vi kan nog garantera att du inte har sett allt. Här är de perfekta julklapparna för alla hockeyfans!

10. Slipsnålen

Det här är något för hockeynörden. Kan du inte ens hålla dig ifrån hockey även vid bröllop, födelsedagar eller på nyårsafton? Ja, då måste du ha en sån här!

9. Grillbesticken

Flippa flintasteken med en backhand! Det kanske inte riktigt är grillsäsong just nu men det här kitet är ett solklart val inför vårens grillpremiär.

8. Ölunderläggen

Det här är ju klockrena ölunderlägg för en riktig hockeynörd. Man lär inte behöva oroa sig för att de inte håller, för de gamla träklubborna var minst sagt robusta!

7. Whiskypucken

Whiskyälskare och hockeyfantast? Då är det här något för dig. Whiskypucken behåller kylan i drinken en bra stund. Det finns väl inget härligare än en stadig whisky och en bra hockeymatch på TV?

6. Målburen

Självklart måste alla ha en målbur hemma. Den här är dessutom specialutrustad med nät vid sidan om målet så att du kan trycka in returerna!

5. Klädhängaren

Välkomna gästerna med riktig hockeynostalgi! Häng av jackan och mössan på en gammal hederlig träklubba. Både smidig och stilren!

4. Kaffemuggen

 

Förvandla kaffepausen till en hockeymatch. Här får du både pucken och målburen i i din kaffekopp. Ett måste för alla hockeyälskare som dricker kaffe eller te!

3. Kapsylöppnaren

Ja, vi har alla varit där. Det kritiska ögonblicket som uppstår när man inser att kapsylöppnaren till ölen är borta precis när matchen ska dra igång. Den här lär dock inte försvinna i första taget. För det är alltså en riktig puck som gjorts om till en kapsylöppnare.

2. Popcornmaskinen

Det här är ju givet! Poppa popcorn i en Stanley Cup-pokal. Det låter som en utopi men det går faktiskt. Perfekt för dig som älskar att kolla på hockey och trycka i dig popcorn!

1. Väckarklockan

Har du svårt att gå upp på morgonen? Tänk då att få vakna upp som en riktig målskytt! En bättre start på dagen kan man knappast få. Med den här sköna väckarklockan kliver du in på kontoret eller i klassrummet som en vinnare!

 

LÄS MER: Här bjuder Per Ledin på ännu en magisk intervju – mitt i SHL-comebacken

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);