Världens häftigaste golfbilar som gör dig till Gud på banan

Varje gång man är på golfbanan känns det alltid lite extra lyxigt att få köra en golfbil. Men det är nog ingenting emot hur det hade känts att få köra någon av de här. Här snackar vi golfbilens egna privatjet.

Golfbilar fyller en bra funktion på banan. Det går snabbare att ta sig runt, det är väldigt bekvämt och i många fall gör det golfrundan lite roligare. Men trots det kan jag inte låta bli att tro att det fortfarande vore än roligare att få köra någon av dessa specialtillverkade golfbilar – även fast det kan komma att kosta en slant.

 

Ferrari F5

ferrarigolf

Om du alltid drömt om en Ferrari Enzo kan du sikta in dig på den här till golfbanan. Ferrari F5 är en replika av den berömda röda sportbilen och kommer med lädersäten för sköna rundturer och en toppfart på cirka 38km/h. Priset, runt 200.000 kronor.

Hummer H3

hummergolf

Vill du istället ha en större bil som med säkerhet gör att bollen bakom ser dig ska du välja Hummer H3. Golfbilen är utrustad med extra stora speglar, dimljus och backsignaler som får dig att känna dig säker på golfbanan (och kan spela i dimma). För 80.000 kronor är golfbilen din – och du kommer för alltid färdas med stil under din runda.

Porsche Cayenne

porschegolf

Porsche har designat en förminskad version av sin succébil Porsche Cayenne. Fronten, däcken och framljusen är exakt samma som på bilen och med en toppfart på 30 km/h kommer du runt banan på nolltid.

Gotham Batmobile

batmangolf

Har du någonsin drömt om att få känna dig som Batman samtidigt som du spelar golf har du hittat rätt. Den här exakta replikan, med namnet Gotham, från Batman-filmerna har en toppfart på 60 km/h och är utrustad med stötdämpare så resan över fairway blir allt annat än skakig. För att få köra den här på din golfbana behöver du hosta upp runt 250.000 kronor.

Royal Limo

limogolf

Om du snarare än en sportig golfbil vill känna dig som en kung eller drottning på golfbanan ska du sikta in dig på den här skönheten. Golfbilen, en replika av Rolls Royce Phantom, kommer med lädersäten, ett högklassigt ljudsystem och rejäla däck. Den är din för bara 220.000 kronor.

Bubba’s Hovercraft

svavargolf

För dig som inte känner för att köra runt ett stort vattenhål eller en sjö kan den kanske häftigaste och mest udda golfbilen passa dig bäst. Golfproffset Bubba Watson fick den specialtillverkade svävargolfbilen av sin sponsor och en likadan kan bli din för runt en halv miljon kronor. Svävaren har en toppfart på 70 km/h – och det bästa av allt är att du aldrig kommer skada fairway när du svävar fram mot din boll. Trots att den drivs av en stor fläkt har den specialtillverkats för att göra så lite ljud som möjligt, så du kan vara lugn att du inte stör dina medspelare.

LÄS MER: Sköna parodin som visar hur alla dina polare beter sig på golfbanan.

Gilla Golfbibeln om du också älskar golf.