Här förvandlas Phil Mickelson till en bakfull semestergolfare – mitt under US Open i natt

Här förvandlas Phil Mickelson till en bakfull semestergolfare – mitt under US Open i natt

.

Det blev total mardröm för Phil Mickelson i US Open i natt.
Golfstjärnan gjorde det omöjliga – och missade en putt på två decimeter(!).

Phil Mickelson har möjligheten att bli den blott sjätte golfspelaren genom tiderna att kröna karriären med en Career Grand Slam, vilket innebär att vinna alla fyra majortävlingar. Och han har bara US Open kvar.

Jagar första vinsten

I natt drog majorn igång och den här veckan kommer Mickelson att vara rejält sugen på att spela drömgolf och ta hem tävlingen. Men det började inte alls bra på klassiska Pebble Beach.

Phil Mickelson, golf

Spelet såg väldigt bra ut men på det tredje hålet hände det som verkligen inte får hända en av världens bästa golfare. Då det var dags för en putt från två decimeters(!) avstånd.

Osannolika missen

Mickelson puttade för par och ALLA hade redan räknat in det. Men bollen tog i vänster hålkant och snurrade ur. En oerhört pinsam miss för Mickelson och det har han verkligen fått höra i natt när hela golfvärlden gjort sig lustiga över nybörjarmissen.

48-åringen tog igen sig med en birdie på det sjätte hålet och gick till slut runt på 71 slag (+1) efter första dagen. Leder gör Rickie Fowler på -5.

Se Phil Mickelsons otroliga miss här:

[arve url=”https://www.viafree.se/embed/sport/mickelsons-osannolika-misstag-kan-inte-forsta-det-sjalv?partnerId=036f615f-3f87-40d3-885b-eb69637f1d86&autoplay=true” aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Här kliver skojaren ut på golfbanan – och retar gallfeber på golfarna!

8 totalt värdelösa hälsoråd från golflegendaren John Daly