Den gången Sergio Garcia skapade golfmagi från ett träd

Som golfspelare kan man hamna lite överallt på banan. Ibland slår man från en perfekt fairway men ibland hamnar man i skogen eller vid ett stenrös. Sergio Garcia fick göra en något mer udda sak och hoppa upp några meter ovanför marken.

Det var på den avslutande rundan av 2013 års Arnold Palmer Invitational på Bay Hill i Orlando som Sergio Garcia slog ut på det 10:e hålet. Bollen flög en bra bit men tog av och hamnade utanför fairway. Men spanjorens andra slag skulle inte vara från ruffen. På något sätt hade bollen letat sig upp några meter ovanför marken, närmare bestämt i ett träd.

Garcia valde att försöka slå från trädet och med hjälp av en golfbil tog han sats och hoppade upp. Efter mycket justerande och försök till att placera sig rätt lyckades han med en järnklubba på något sätt få ner bollen på fairway till publikens stora jubel.

Trots det omöjliga slaget tvingades Garcia till att avbryta tävlingen några hål senare. Men oavsett kunde han i vilket fall titulera sig med tävlingens absolut snyggaste och mest avancerade slag.

Se Garcias otroliga trickslag här:

Gilla Golfbibeln om du också älskar golf.