Stefan Holm slogs blodig – efter märkliga olyckan

På sitt Instagram visar Stefan Holm upp bilder på hur han slogs blodig under inspelningen av TV-serien ”Superstars”.
Såret uppkom efter en minst sagt annorlunda olycka.
”Det kan mycket väl ha blivit en förbättring av utseendet i slutändan”, skriver Holm på Instagram.

Under de senaste veckorna har flertalet stora, svenska idrottsprofiler varit på Malta för att spela in TV3-programmet ”Superstars”.

Hysén och Holm på plats

Glenn Hysén, Kajsa Bergqvist, Sanna Kallur är bara några av namnen. Även före detta höjdhoppsstjärnan Stefan Holm har varit på plats.

Det har tidigare förekommit skador i samband med inspelningen av programmet och i år var det Stefan Holms (o)tur att skada sig. Holm fick en rejäl smäll i huvudet och kan visa upp väldigt blodiga bilder. Men historien bakom skadan har ingenting med inspelningen att göra.

Holm berättar på Instagram:
”En morgon på Malta vaknade jag tidigt, kände att nästa toalettbesök inte skulle bli roligt eftersom magen var i uppror, men insåg att det ändå måste göras.
Levererade en sjua på Bristolskalan och satt kvar på toaletten i väntan på att det skulle komma mer ur ena eller andra kroppsöppningen”

”Blod strömmat ur mitt huvud”

Holm fortsätter:
”Det nästa jag minns är att jag ligger på ett kaklat golv och stirrar på en svart fläck. En fläck som inte alls är svart utan röd av det blod som strömmat ur mitt huvud efter att ett blodtrycksfall av bibliska proportioner fått mig att svimma och jag slagit i huvudet på vägen ner.”

Här är hans inlägg:

View this post on Instagram

Men se där, ett sår i pannan! Vad har hänt? Har jag skallat ihop med Glenn Hysén? Fått en snyting av Kajsa Bergqvist? Spelat tennis med Jonas Björkman? Inget av det. Sanningen är långt mer tragikomisk än så. En morgon på Malta vaknade jag tidigt, kände att nästa toalettbesök inte skulle bli roligt eftersom magen var i uppror, men insåg att det ändå måste göras. Levererade en sjua på Bristolskalan och satt kvar på toaletten i väntan på att det skulle komma mer ur ena eller andra kroppsöppningen. Det nästa jag minns är att jag ligger på ett kaklat golv och stirrar på en svart fläck. En fläck som inte alls är svart utan röd av det blod som strömmat ur mitt huvud efter att ett blodtrycksfall av bibliska proportioner fått mig att svimma och jag slagit i huvudet på vägen ner. Transport till sjukhus där jag togs om hand av fantastiska människor, fick sytt fem stygn i skallen (att lägga till de sju som två höjdhoppsolyckor redan gett mig i bakhuvudet) och tja, det kan väl mycket väl ha blivit en förbättring av utseendet i slutändan. End of story. Bläddra för blodigare bild. #malta #superstars2019 #hålihuvudet

A post shared by Stefan Holm (@scholm240) on