När kamraten toksågade Sjöberg i ”Här är ditt liv”

Känner du en riktigt dålig förlorare?
Glöm det, då har du inte sett när Patrik Sjöberg fick besök av en gammal höjdhopparkollega från junioråren i programmet ”Här är ditt liv”.
Kolla in när Magnus sågar Sjöberg längst med fotknölarna i det här underbara klippet, som i själva verket är en humoristisk reklamfilm.

Alla talanger blir inte världsstjärnor. I många intervjuer genom åren har vi fått höra tidigare lagkamrater och träningspartners till delar av den svenska världseliten berätta om åren när de tränade tillsammans.

Patrik Sjöberg gästade ”Här är ditt liv”

Dessa typer av intervjuer brukar mynna ut i en stor hyllningskör, men det var inte fallet med Patrik Sjöberg.

I ett program lett av Ingvar Oldsberg gästar Patrik Sjöberg programmet. På plats finns även Sjöbergs träningskollega från unga år vid namn Magnus, som är inbjuden för att prata om deras tid tillsammans.

Helskön reklamfilm

Men Magnus verkar inte särskilt imponerad av den svenske höjdhoppslegendaren. Ett VM-guld, två OS-silver, fyra EM-guld och ett världsrekord var ingenting som Magnus ansåg som någonting speciellt.

I stället valde den långsinte barndomskamraten att såga honom längs fotknölarna i programmet.

Världens bittraste barndomskamrat?

Det ska tilläggas att allting är uppgjort. I själva verket är det en reklamfilm från 2011, men oavsett kan vi inte låta bli att skratta.

Många kan säkert relatera till någon som är en riktigt dålig förlorare – och den kära Magnus kan vara den sämsta av dem alla.

Kolla när Magnus totalsågar Patrik Sjöberg i klippet nedan:

Dela om du också skrattade!

LÄS MER: Reklamfilmen som Sanna Kallur och Foppa nog helst vill glömma

När Magnus Samuelsson sadlade om till skådespelare – och fick hela Sverige att skratta