Vecka 4: Öl, hamburgare, grogg, kebab och shots

Då ska vi se… vi är nu inne i den berömda vecka fyra av min träning inför Midnattsloppet 2020 och det går minst sagt sådär.

Förkylningen från förra veckan hänger envist kvar, och jag tror eventuellt att helgens bravader kan vara inblandade på något sätt. Exakt hur vet jag inte, men det känns verkligen så.

Helgerna är som sagt heliga, och då får man unna sig. Oftast blir det nån bärs, nån pizza och lite sånt. Men den gångna helgen slog nog rekord i unnande sedan jag inledde min resa.

På fredagen skippade jag de traditionella fredagstacosen till förmån för en kebabtallrik. Såg även sex Lost-avsnitt. Rörig jävla serie det där. Antal löpmeter: 0.

Trav, öl, grogg och shots

På lördagen hade jag en lugn dag och kväll planerad, men blev övertalad på cirka en sekund att följa med till Solvalla med fyra kompisar istället.

Där vann jag ingenting på hästarna som sprang, men åt däremot en trerätters middag och drack x antal enheter.

Kvällen fortsatte sedan på den inslagna vägen och då en i sällskapet vunnit ganska stort på travet vi unnade oss ett gäng groggar.

Någon slags gin-grogg.

Därefter kände vi oss sugna på shots.

Hot-shots. Varför inte.

Därefter kände vi suget efter mer grogg, och som bilden visar börjar det här bli en gnutta suddigt.

Mer gin, tror jag.

Strax efter att denna bilden togs gick vi till Max för att äta middag. Nästa minne jag har är att jag blir utslängd från Sturecompagniet vid fyra-rycket.

Antal löpmeter: 0.

Söndag

Dagen efter var jag, föga förvånande, inte så värst mobil av mig. Beställde en kebabpizza när jag vaknade vid 17.30-ish.

Antal löpmeter: 0.

Sjukdomen fortsätter att härja i mig men hoppas på att kunna ta nya tag på måndag, efter min stundande Hamburg-resa. Väl mött!