Zlatans råfräcka skämt om bortgångne Mino Raiola får hela fotbollsvärlden att skratta mitt i avskedet

Zlatans råfräcka skämt om bortgångne Mino Raiola får hela fotbollsvärlden att skratta mitt i avskedet

Hela fotbollsvärlden hyllar Zlatan Ibrahimovic i dag.
Med all rätt då en fantastisk spelarkarriär just tagit slut.
Men ”Ibra” själv bjuder på ett helfräckt hån om Mino Raiola mitt avskedet.

1999 slog en ung Zlatan Ibrahimovic igenom som supertalang i Malmö FF. Det blev starten på en lång och väldigt framgångsrik fotbollskarriär där han erövrat många länder på sin väg genom Europas storklubbar.

Zlatans avsked

Zlatan hyllas nu av hela fotbollsvärlden efter det plötsliga beskedet på söndagskvällen att spelarkarriären officiellt är över. Även om det fanns fog för misstankar då han blivit 41 år gammal så kom det ändå som ett chockbesked i samband med Milans sista match för säsongen.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
230604 Zlatan Ibrahimovic of AC Milan during his honoring after the Serie A football match between AC Milan and Hellas Verona on June 4, 2023 in Milan. Photo: Matteo Gibraudi / BILDBYRÅN / kod XZ / XZ0108

Det var en märkbart rörd och tårfylld ”Ibra” som tog farväl av Milan-publiken på söndagen och det var känslosamma scener som utspelades på gräsmattan. Efter matchen höll Zlatan sedan en lång presskonferens där han tog farväl av fotbollen.

LÄS MER: Zlatan buades ut under stora avskedet från fotbollen – stjärnans svar får hela fotbollsvärlden att jubla rakt ut

Ibra om Raiola

Men mitt i det stora avskedet bjöd Ibrahimovic även på ett helfräckt skämt om före vännen och agenten Mino Raiola. Båda två träffades redan 2003 och skulle bli en superduo som alltid var aktuella så fort det närmade sig ett transferfönster.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
Zlatan Ibrahimovic på den sista presskonferensen i Milan. FOTO: Reddit

Men för drygt ett år sedan gick Raiola oväntat bort, bara 54 år gammal. Det påverkade Zlatan Ibrahimovic oerhört mycket.
– Fotbollen blev inte detsamma efter tragedin med Mino. Jag var plötsligt ensam, jag hade ingen vid min sida för att prata om allt. Jag är väldigt reserverad kring mitt eget, men med Mino har jag delat allt, berättar Zlatan på presskonferensen.

LÄS MER: Zlatans stora hemlighet för sin egen familj – erkänner nu allt: ”Det var väldigt känslosamt”

Zlatans skämt

Sedan säger Ibra det fräcka skämtet som får hela fotbollsvärlden att skratta.
– Om Mino hade fått bestämma så hade jag fortsatt att spela, för han hade velat på provisionen, säger Zlatan med ett stort leende och tittar upp mot himlen.
– Förlåt Mino, men det är ju sanningen.

Klippet på Zlatans skämt om Raiola har fått stor spridning på sajten Reddit och många lyfter fram vilken fin vänskap Zlatan och Mino verkligen hade.
”Man märker hur nära de var varandra efter det här skämtet. Såna här skämt kan man bara säga om riktigt nära vänner som har gått bort”, skriver en användare.
”Någonstans därute så ler Raiola åt det här”, skriver en annan.
”Ibra är på riktigt och kommer för alltid vara en legendar”, skriver en tredje.

Hur mycket kommer du att sakna Zlatan Ibrahimovic? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se videon: