Zlatans oväntade utspel i natt: ”Jag vet inte om jag kan fullfölja säsongen ens…”

.

Zlatan Ibrahimovic är verkligen i händelsernas centrum just nu.
Då kommer stjärnsvensken med ett mycket oväntat utspel i natt.
– Jag vet inte ens om jag kan fullfölja den här säsongen, säger Zlatan enligt amerikanska medier.

Det blir både show och drama när Zlatan Ibrahimovic fortsätter att skapa rubriker i USA. I senaste matchen blev svensken stor hjälte med hattrick i Los Angeles-derbyt men efterspelet har även handlat om något helt annat.

Zlatan om framtiden

I LA-derbyt armbågade Zlatan motståndaren Mohamed El-Munir så illa att han fick en spricka i skallen. Stjärnsvensken riskerade en längre avstängning men i går kom MLS med beskedet att Zlatan frias helt efter armbågen.

Zlatan Ibrahimovic, LA Galaxy
Los Angeles Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic celebrates after scoring on a penalty kick during the second half of an MLS soccer match against the Portland Timbers, Sunday, March 31, 2019, in Carson, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)

Och nu är den stora frågan hur mycket 37-åringen, som blivit avstängd tre gånger på drygt ett år, orkar mer med MLS. Zlatan fick i natt frågan om det kommer att bli en till säsong i Los Angeles Galaxy – och då öppnade han upp om framtiden.

Zlatans utspel i natt

Zlatan började direkt att prata om vilken jakt det blivit på honom i ligan av motståndare och andra lag som vill se längre avstängningar på honom. Han tycker även att det är en bristande respekt från många motståndare.

Zlatan Ibrahimovic, MLS
190413 Zlatan Ibrahimovic of LA Galaxy during the MLS regular season football match between LA Galaxy and Philadelphia Union on April 13, 2019 in Los Angeles.
Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87922

Dessutom vet han inte hur länge kroppen räcker till.
– Allt annat känns bra. Jag mår bra fysiskt och jag är lycklig. Men vi kan inte prata om nästa år. Vi måste avsluta det här året först. Det är svårt att prata om nästa år när jag inte ens vet om jag klarar av att fullfölja den här säsongen. Vi får se vad som händer, säger Zlatan enligt amerikanska medier i natt.

Tidigare har ”Ibra” alltid sagt att han vill avsluta på topp. Och det håller han fortfarande fast vid.
– Jag vill spela så länge som jag kan, men samtidigt vill jag också kunna uppnå något när jag spelar och göra en skillnad. Jag vill inte att folk ska vara likgiltiga över att jag spelar och bara tänka att jag är en föredetting. Jag vill ge dem något som de inte har sett förut och det gör jag fortfarande, säger han.

LÄS MER: Zlatans MAKALÖSA SHOW i natt – derbykung med hattrick och drömmål!

Domen mot Zlatan Ibrahimovic – efter spräckta skallen i LA-derbyt: Så straffas han!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);