Zlatan straffas igen av MLS – för tredje gången(!): ”Han har brutit mot reglerna”

Zlatan Ibrahimovic straffas igen av MLS.
Det är tredje gången som svensken får disciplinära åtgärder – den här gången böter.
”Han har brutit mot ligans regler”, skriver MLS i ett officiellt uttalande.

Nu är Zlatan Ibrahimovic i blåsväder igen och blir för tredje gången den här säsongen straffad av MLS. Det är på grund av vad som hände i Los Angeles-derbyt när Zlatan anklagades för att ha slagit till Los Angeles FC-motståndaren Lee Nguyen under matchen.
”Är inte helt säker på reglerna i MLS, men antar att det är okej att slå till andra spelare i ansiktet nuförtiden”, skrev Nguyen på Twitter.

Böter för Zlatan

Nu agerar även MLS och ligans disciplinkommitté anser också att Zlatan har slagit till Nguyen. Domen blir därför böter på Zlatan som alltså straffas för tredje gången av ligan på bara ett halvår.
”Los Angeles Galaxy-anfallaren Zlatan Ibrahimovic har bestraffats med böter på en hemlig summa efter att ha brutit mot ligans regler vad gäller att ha händerna i närheten av ansiktet, huvudet eller nacken på en motståndare”, skriver MLS i ett officiellt uttalande.

Tidigare har Zlatan även blivit avstängd i en match på grund av att ha nobbat All Star-matchen samt ytterligare en avstängning efter att ha slagit till en Montreal Impacts-spelare i bakhuvudet.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Stenhårda domen mot Zlatan – efter nya ryktena: ”Karriären är över”

Zlatan avslöjar favorithobbyn – vid sidan av fotbollen: ”Helena lämnar mig och låser dörren”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);