Zlatan Ibrahimovics hånfulla utspel i natt – trots stora kollapsen i derbyt: ”Jag trodde att…”

Milan tappade 2-0 till 2-4.
Men Zlatan Ibrahimovic var inte imponerade av Inter.
– De såg inte ut som ett lag som ligger tvåa. Jag trodde att de skulle vara bättre, säger han.

Det stekheta derbyt mellan Inter och Milan inledde strålande för Zlatan Ibrahimovic. Svensken spelade fram till Ante Rebics 1-0-mål – och precis innan paus höll sig svensken själv framme och nickade in 2-0.

Stora kollapsen

Milan såg ut att ha matchen i full kontroll, men kollapsade helt i den andra halvleken. Efter två mål inom loppet av tre minuter hade Inter kommit tillbaka.

200209 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A match between Inter and Milan on February 9, 2020 in Milano. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

De svartblåa kunde till slut även fullborda vändningen, och vann till sist med 4-2. För Zlatan Ibrahimovic så var den andra halvleken kämpig, men han var ändå en stolpträff från att kvittera till 3-3 i slutskedet av matchen.

Hånfulla utspelet

Efteråt var svensken besviken.

– Jag kan inte förklara det… första halvlek var bra, men sen blev det fel. Vi släppte in direkt och sen hade vi problem. Vi förlorade självförtroendet. Det är tufft att förlora, speciellt i ett derby, säger han.

200209 Zlatan Ibrahimovic of Milan looks dejected during the Serie A match between Inter and Milan on February 9, 2020 in Milano. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN

Men Zlatan Ibrahimovic var inte imponerad av det han såg från rivalen Inter.

– Leder man med 2-0 så måste man kunna hantera det, speciellt mot ett lag som Inter, trots att de inte såg ut som ett lag som ligger tvåa i tabellen. Jag trodde att de skulle vara bättre… men en andraplats är en andraplats, säger Ibra.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!