Zlatan Ibrahimovic nya utspel – kan avstå från att spela: ”Det är en skam!”

I går sågades Zlatan Ibrahimovic lagets insatser de senaste matcherna.
I dag får MLS sig en rejäl känga – denna gången på grund av superstjärnans åsikt om konstgräset.

I mitten av juli lyftes många frågetecken när Zlatan Ibrahimovic plötsligt stod över LA Galaxys match mot New England Revolution.

Lagets tränare Sigi Schmid gick då ut och berättade vad som var anledningen bakom.
– Det är på grund av konstgräset. Han kommer att spela på konstgräset i slutspelet men inte nu under den ordinarie säsongen. Då kommer han nog inte att spela på konstgräs, sa Schmid i podcasten Corner of the Galaxy.

Zlatan: ”En skam”

Men Zlatan kan komma att nästintill tvingas spela på konstgräs framöver. Laget dras med en drös skador i offensiven inför matchen mot Seattle Sounders, som också spelar på konstgräs.

Den svenske superstjärnan har inte bestämt sig huruvida han kommer spela. Men får han välja själv är beslutet ett enkelt sådant.
– Alla konstgräsmattor är likadana för mig. Jag tycker det är en skam att vi spelar på konstgräs. Fotboll var inte skapat för att spelas på konstgräs, säger Zlatan enligt Corner of the Galaxy och fortsätter:
– Så här långt har jag avstått att spela på konstgräset med undantag för ett kort inhopp i Portland. Och det var det värsta konstgräs jag någonsin spelat på.

Zlatan är inte den enda spelaren att ha kritiserat konstgräset i MLS. Stjärnor så som Thierry Henry och David Beckham var även de kritiska under sin aktiva tid i ligan.

Dela om du håller med Zlatan!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);