Zlatan bakom Los Angeles Galaxys mäktiga upphämtning i LA-derbyt: ”Skämtar ni!?”

Återigen fick Los Angeles Galaxy en mardrömsstart i derbyt mot Los Angeles FC.
Och återigen var det Zlatan Ibrahimovic som låg bakom upphämtningen i natt.
Med en assist såg svensken till att det blev 2-2 i LA-derbyt.

Zlatan Ibrahimovic bara fortsätter att ösa in poäng i MLS för Los Angeles Galaxy. I nattens LA-derby mot stadsrivalen Los Angeles FC kommer ännu en i form av en viktig assist.

När Galaxy fick en mardrömsinledning på derbyt – igen – med tidigt 0-2-underläge var det Zlatan som lag bakom ännu en mäktig och sen upphämtning. I den 82:a minuten spelade svensken fram lagkamraten Romain Alessandrini till 1-2-reduceringen.

Zlatan bakom upphämtning

Bara fyra minuter senare kunde Zlatans anfallskollega Ola Kamara sätta 2-2-kvitteringen. Och det kunde och kanske borde blivit mer för Galaxy. När Zlatan fick ett jätteläge så valde han att passa i sidled istället till Kamara som brände ett jätteläge.
– Vi borde ha vunnit sett till chanserna vi hade. Du kan inte missa när du får de chanserna, du måste göra mål. Men vi gav aldrig upp. Vi fortsatte köra på och vi var starkare på slutet, säger anfallaren till ESPN.
– Det är bra mentalitet av oss att komma tillbaka, men det är inte bra att ligga under med 0-2 från början. Vi gjorde misstag som inte ska ske, men laget blir bättre och bättre.

”Skämtar ni!?”

Galaxy har nu åtta raka matcher utan förlust och gladast av alla för det oavgjorda resultatet i natt var nog SB Nations LA Galaxy-blogg:
”Galaxy kommer tillbaka och fixar 2-2 – skämtar ni med mig!?”, skrev de i natt.

Se Zlatans assist i natt:

Dela artikeln för att hylla Zlatan Ibrahimovic i storform!

LÄS MER: Cristiano Ronaldo döms till två års villkorligt fängelse – och ENORMA böter

Manchester Uniteds sjuka bud på rivalens stjärnspelare – hela 750 miljoner kronor

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);