Victor Nilsson Lindelöfs ord direkt till fansen – efter Manchester Uniteds kräftgång: "Nästa säsong så…"

Victor Nilsson Lindelöfs ord direkt till fansen – efter Manchester Uniteds kräftgång: ”Nästa säsong så…”

Manchester United går blytungt i Premier League.
Då kommer den svenske försvararen med ett löfte till fansen inför nästa säsong.
– Nästa säsong kommer vi ha en ny tränare, säger han.

Det är inte mycket som stämmer hos Manchester United för tillfället. Storklubben har bara en vinst på de senaste sex matcherna, och det rapporteras om ett utbrett missnöje bland spelarna.

Det kommer lyfta klubben

Fjärdeplatsen, och spel i nästkommande års Champions League, har runnit klubben ur händerna. För United återstår det heller inget cupspel, då man är utslagna ur samtliga turneringar – både i England och internationellt.

Victor Nilsson Lindelöf, Manchester United
181222 Victor Lindelöf of Manchester United during the Premier League match between Cardiff and Manchester United on December 22, 2018 in Cardiff. Photo: Vegard Wivestad Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / 170262

Det har fått klubben att agera. För bara någon vecka sedan presenterade man Ajax-tränaren Erik Ten Hag som ny huvudtränare inför nästa år. Det tror den svenske försvararen Victor Nilsson Lindelöf kommer ge ett lyft.

– Nästa säsong kommer vi ha en ny tränare. Då kommer vi göra bättre ifrån oss och tävla om titlar, säger han till Manchester Uniteds hemsida.

Pekar ut problemen

Det är heller inte bara spelarna som är frustrerade över de sämre resultaten de senaste månaderna. Även supportrarna har visat sin ilska, men Nilsson Lindelöf tackar nu för deras stöd och menar att spelartruppen tar fullt ansvar.

– Säsongen har uppenbarligen inte varit bra nog och vi spelare tar på oss ansvaret för det, säger svensken.

170730 Manchester Uniteds Victor Nilsson Lindelöf efter träningsmatchen i fotboll mellan Vålerengen och Manchester United den 30 juli 2017 i Oslo. Foto: Jon Olav Nesvold / BILDBYRÅN

Han pekar också ut de problem som Manchester United har.

– Vi har vunnit en match, sen kryssat en, och sen förlorat en, och sen har vi vunnit två matcher… vi behöver bli mer konsekventa i allt vi gör, säger Lindelöf och fortsätter:

– Det är framför allt det vi måste förbättra, för ibland känns det som att det är för enkelt för motståndarna att spela igenom oss och skapa chanser.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovics dundersuccé – mäktiga noteringen ingen annan lyckats med i Serie A någonsin

Få våra nyhetsbrev!