Veteranens helsköna jobbannons i jakten på ny klubb: "En bra deal..."

Veteranens helsköna jobbannons i jakten på ny klubb: ”En bra deal…”

Det är inte lätt att hitta ny klubb.
Fråga bara VM-guldmedaljören Cristian Zaccardo.
Italienaren försök nu hitta sin nästa klubb – på LinkedIn.

Silly season kryllar av rykten runt om i Europa. Fotbollsstjärnor byter klubb varje dag under sommaren men det är lättare för vissa än för andra.

Cristian Zaccardo har hunnit bli 35 år men vill ännu inte lägga skorna på hyllan. VM-guldmedaljören från 2006 har tillhört Bologna, Palermo, Wolfsburg, Parma, Milan, Carpi och nu senast Vicenza. Men just nu är han klubblös.

Och intresset är inte direkt jättehögt för italienaren med 17 landskamper på kontot. Då väljer Zaccardo att göra något rejält annorlunda under silly season med en helskön jobbannons.

Istället för att sitta och vänta på att klubbarna hör av sig skickar han nu ut sin annons på LinkedIn för att hitta en ny klubb.
”Jag är en ledig fotbollsspelare, fortfarande i bra fysisk form och kan spela i ytterligare två år på högsta nivå. Den som tar mig kommer göra en bra deal”, skriver han i sin annons.

Dessutom listar Zaccardo sin meritförteckning från karriären och det är inte alla fotbollsspelare som kan visa upp en sådan välfylld lista. Vi får se vilken sportchef som hugger.

LÄS MER: Helvändningen: Serie A-profilen lägger ned allt – efter bara 8(!) dagar