Uppgifter: Zlatan har bestämt sig – här är hans nästa klubb

Zlatan Ibrahimovic har bestämt sig.
Enligt Gazzetta dello Sport kommer svensken att lämna Los Angeles Galaxy.
”Indikationerna ökar – en sista minuten-affär är inom räckhåll”, skriver tidningen.

Turerna kring Zlatan Ibrahimovics framtid har varit många. Den senaste tiden har det handlat om framför allt två klubbar: Real Madrid och AC Milan.

Flytt på gång

Sett till ryktena har det verkat som om en flytt tillbaka till Milan låg närmast. Men så kom uttalanden från både Zlatan och Milans sportchef Leonardo som tydde på att så inte var fallet.

– Hela världen vill ha Zlatan. Jag är inte förvånad. Italien är mitt andra hem, det vet alla. Av alla klubbar jag representerat är Milan den största, på många olika sätt. Jag trivdes väldigt bra där. Men just det här har jag inte hört något konkret om, sa Zlatan tidigare.

”Zlatan har bestämt sig”

Men enligt uppgifter är en flytt tillbaka till Milan ändå på gång. Både Gazzetta dello Sport och Corriere della Sera skriver att svensken har bestämt sig för att lämna Los Angeles.

Svensken vill i stället fortsätta karriären i Serie A och Milan, redan i januari. Enligt uppgifterna är Ibrahimovics agent Mino Raiola och Leonardo i ständigt kontakt.

Imponerande facit

Nu ska det vara upp till AC Milan om en övergång blir av. Klubben ska lämna besked till ”Ibra” i mitten av december, enligt Corriere della Sera.

Zlatans säsong fick ett snöpligt slut förra helgen, då hans Galaxy missade slutspel. Men svenskens facit är ändå ruggigt imponerande. 37-åringen gjorde 22 mål och sex assist på 27 matcher.

När Zlatan presenterade sig för fotbollsvärlden:

Läs mer:

Avslöjar bollbråket med Zlatan – efter tre år: “Han sa inte snälla”