Uppgifter: Nu gör giganterna upp om Arsenals trotjänare – kan gå redan i januari

Arsenal har avbrutit kontraktssamtalen med Aaron Ramsey.
Nu uppges två superklubbar leda jakten på The Gunners trotjänare – som kan ha en ny klubb klar redan i januarifönstret.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Arsenal-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!

Coolbet

Det kom som en smärre chock när det stod klart att Arsenals boss Unai Emery inte är intresserad av att förlänga trotjänaren Aaron Ramseys kontrakt.

Två klubbar leder jakten

Nyligen skrev Sunday Mirror att Liverpool försökte köpa mittfältaren redan i somras. Men då var Arsenal inte intresserat av en försäljning.

160605 Wales Aaron Ramsey under fotbollslandskampen mellan Sverige och Wales den 5 juni 2016 i Stockholm.
Foto: Linnea Rheborg / BILDBYRÅN / Cop 189

Nu låter det dock annorlunda och för att undvika att Ramsey försvinner gratis nästa sommar, räknar experterna med att spelaren försvinner redan i januarifönstret.

Enligt samma tidning är det återigen Liverpool och managern Jürgen Klopp som leder jakten. Tidningen uppger att Liverpool är Ramseys förstaval och att spelaren både ser fram emot att spela under Klopp och att återförenas med förre lagkamraten Alex Oxlade-Chamberlain (som är långtidsskadad).

ANNONS: Äntligen är Premier League-säsongen igång! Hos Coolbet får alla nya spelare nu 100 procents bonus vid sin första insättning! Sätt in 500 kronor – få 1000 kronor att spela för!

Spanska jättarna intresserade

Men affären är långt ifrån spikad. Och det finns fler klubbar som visat intresse. Förre Arsenal-bossen Ivan Gazidis vill att hans nya klubb AC Milan försöker signa Ramsey. Juventus, som blivit experter på att skriva kontraktslösa spelare, ska också jaga mittfältaren.

Och så har vi Real Madrid. Enligt sajten Teamtalk har stjärnan Gareth Bale rekommenderat klubbledningen att köpa loss Ramsey, som ju är lagkamrat med Bale i Wales.
Enligt Teamtalk kan man lägga till Manchester United och City till listan av klubbar som noga följer Ramseys framtid.

ANNONS: Här är erbjudandet som får Arsenal-fansen att vallfärda till Coolbet! Just nu kan alla nya medlemmar dubbla sin första insättning. Se till att hämta det innan veckan är slut!