Uppgifter: Jürgen Klopp kan lämna Liverpool – för en riktigt känslig flytt

Kan Jürgen Klopp ha gjort sitt i Liverpool?
Det spekulerar engelska tidningen The Telegraph i.
Som rapporterar att tysken är en av favoriterna till att ta över Bayern München.

Liverpool har fått en trist start på den nya säsongen och tränaren Jürgen Klopp har blivit kritiserad över det svaga försvarsspelet som laget visat upp. Nu kan tysken faktiskt lämna Anfield, rapporterar engelska tidningen The Telegraph.

Det är med anledning av Bayern Münchens besked i dag som rör till det hela. Tyska storklubben fattade i dag beslutet att sparka mästartränaren Carlo Ancelotti. Nådastöten blev gårdagens smärtsamma 3-0-förlust mot PSG i Champions League-gruppspelet.

En känslig flytt

Tidigare har Klopp kopplats ihop med rykten om att ta över Bayern München och nu har de väckts till liv igen när The Telegraph faktiskt utser tysken till en av favoritkandidaterna. Och nu verkar det mer realistiskt än tidigare.

Det skulle dock vara en väldigt känslig flytt med tanke på Klopps kärleksrelation med förra klubben Borussia Dortmund. Att då välja klubbens stora rival lär inte uppskattas hos den gula väggen.

Ytterligare en tränare pekas ut

Även en annan före detta Dortmundtränare nämns som möjlig kandidat till det lediga Bayernjobbet. Då Thomas Tuchel också blivit inblandad i diskussion.

För Ancelottis del så lär han nog inte gå klubblös särskilt länge då italienaren är en av Europas skickligaste tränare och ett hett namn som nu är tillgängligt.

LÄS MER: PL-storklubbarna gör nu upp om 19-årige succéspelaren i Tyskland

https://www.youtube.com/watch?v=dwlgPUfiq80