Uppgifter: Här är klubbarna som gör upp om engelska supertalangen

.

Fulham får lämna Premier League – men supertalangen Ryan Sessegnon lär inte följa med ned i Championship.
Enligt The Telegraph leder fyra klubbar jakten på 18-åringen.

Han är den yngsta spelaren någonsin att göra mål i Championship. Han spelade en stor roll och var väldigt framgångsrik när Fulham förra säsongen tog klivet upp i Premier League.

Två mål, sex assist

Den gångna säsongen blev dock inte lika lyckad för Ryan Sessegnon. 18-åringen – som kan spela som vänsterback eller ytter – fick dåligt med speltid och noterades för två mål och sex assist i Premier League.

Trots det är intresset stort från några av Europas jättar. Sessegnon har såklart enorm potential och förväntas kosta runt 300 miljoner kronor, ett pris som kan vara rena rama fyndet om engelsmannen fortsätter att utvecklas.

Vill helst vara kvar i England

Enligt The Telegraph har Tottenham tidigt visat intresse för spelaren. Men senaste veckan har flera klubbar gett sig in i jakten. Enligt tidningen är även Manchester United, Paris Saint-Germain och RB Leipzig intresserade.

Enligt Telegraph är Sessegnons främsta önskan att stanna i England och Premier League, vilket alltså talar för Tottenham eller Manchester United.

Spurs har som bekant varit väldigt försiktiga på transfermarknaden de senaste åren. Enligt Telegraph har dock klubben vid flertalet tillfällen försökt att köpa Sessegnon, men fått nobben.