Uppgifter: Chelsea värvar dubbelt – Dzeko och Emerson lämnar Roma

Uppgifter: Chelseas nästa prestigevärvning – överens med storklubben om dubbelaffär

Chelsea rustar för våren i Premier League och det med råge.
Enligt brittiska The Guardian är klubben överens med Roma om en övergång för anfallsstjärnan Edin Dzeko och backen Emerson Palmieri.

Chelsea och Antonio Conte har det senaste året rört om rejält i grytan. Spelare så som Ross Barkley, Alvaro Morata, Danny Drinkwater och Tiemoue Bakayoko har plockats in till London-klubben, men trots det har laget haft svårt att utmana.

Chelsea ligger tre poäng efter Manchester United på andraplatsen och hela 15 poäng efter överlägsna Manchester City i Premier League. Det gör att klubben vill öppna plånboken än en gång och plocka in ytterligare spelare innan januarifönstret stänger.

Annons: Så här enkelt får du 500 kronor in på ditt spelkonto! Och just nu får du dessutom en pizza hem till dörren!
Kolla in ComeOn för de bästa oddsen på Premier League.

Nära dubbelvärvning

Enligt uppgifter till ansedda The Guardian har klubben kommit överens med Roma om att värva backen Emerson Palmieri och anfallsstjärnan Edin Dzeko. Chelsea kommer enligt uppgifterna betala 57 miljoner pund, motsvarande 630 miljoner kronor, för att plocka över duon till Premier League.

Palimeri ska redan ha kommit överens om det personliga kontraktet medan Edin Dzeko ännu sitter i förhandlingar. Bosniern, som i år stått för nio mål på 20 matcher i Serie A, kan därmed göra sin andra sejour i England.

Annons: Så här enkelt får du 500 kronor in på ditt spelkonto! Och just nu får du dessutom en pizza hem till dörren!
Kolla in ComeOn för de bästa oddsen på Premier League.

LÄS MER: Nya uppgifter: Jättebud från Spanien på Östersunds FK-nyckelspelaren

Följ oss även på Instagram!