Uppgifter: Arsenal och Manchester City i spektakulär bytesaffär

Uppgifter: Arsenal och Manchester City i spektakulär bytesaffär

Både Alexis Sanchez och Sergio Agüero har ryktats bort från sina respektive klubbar.
Nu kommer brittiska Daily Star med häpnadsväckande uppgifter gällande att klubbarna kan komma att byta anfallare med varandra.

Alexis Sanchez, som just nu är och spelar för-VM i Ryssland för sitt Chile, har uppgetts vilja lämna Arsenal i sommar. Men trots att han endast har ett år kvar på kontraktet sägs Arsene Wenger vägra släppa anfallaren i detta fönster.

Samtidigt har Sergio Agüero fått se sig förbipasserad i Manchester Citys interna rangordningen av den unge Gabriel Jesus. På grund av det ryktas nu 29-åringen lämna och ska man tro den brittiska Daily Star kan en spektakulär bytesaffär vara på gång.

Tidningen hävdar nämligen att Arsenal och Manchester City kan komma att byta anfallare med varandra. Guardiola ska vara väldigt intresserad av att få in chilenaren och har gjort honom till sin första prioritet i anfallsväg denna sommar.

Samtidigt har Arsenal varit ute efter Lyons Alexandre Lacazette. Men efter att klubben ska ha begärt drygt 600 miljoner kronor för den franske anfallaren ska Arsenal se Agüero som ett bättre alternativ.

Nu återstår det att se om det ligger något i detta rykte. Om så är fallet skulle det innebära en av de häftigaste bytesaffärerna i Premier Leagues historia.

LÄS MER: Uppgifter: Oväntade storklubben frestade att värva Ibrahimovic