Uppgifter: Allsvenska toppklubben kan värva mittbacksbjässe från Chelsea!

.

Hammarby sålde mittbacken Odilon till Belgien för rekordsummor.
Nu kan klubben ha hittat hans ersättare – från Chelsea. 

Hammarby är på jakt efter en ny mittback efter tappet av ivorianen Odilon.

Uppgifter: Bajen kan värva från Chelsea

Nu avslöjar FotbollDirekt att Hammarby har siktet inställt på Chelseas svenske mittbackstalang Joseph Colley. Enligt uppgifterna visar klubben konkret intresse för 20-åringen, som varit kapten för Chelseas juniorlag.

Den 190 centimeter långe mittbacken har tillhört PL-klubben sedan 2015, men nu går hans kontrakt ut. Enligt sajten ska spelaren själv vara intresserad av att gå till Allsvenskan och Hammarby. Samtidigt uppges Chelsea vilja förlänga med sin talang.

171010 Sveriges Joseph Colley under fotbollsmatchen i EM-kvalet för P18 mellan Sverige och Italien den 10 oktober 2017 i Jönköping.
Foto: Stefan Lantz / BILDBYRÅN

Kontakt tagen

Enligt uppgifterna ska en första kontakt mellan spelaren, agenten och Hammarby redan vara tagen. Men något bud ska ännu inte ha lagts. I och med att Colleys kontrakt med Chelsea går ut i sommar kan Hammarby värva honom gratis.

Joseph Colley fostrades i Brommapojkarnas framgångsrika akademi och har representerat det svenska landslaget på flera nivåer.
– Skulle nålsögat vara för litet i Chelsea står nog massa klubbar i kö för att få honom, inte minst i allsvenskan, sa P99-landslagets förbundskapten Tomas Thuresson till Fotbolldirekt tidigare.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!