Uppgavs ha förstört drömflytten – nu rasar landslagsstjärnans agent: ”Det är Kalle Anka-nyheter”

.

Italienska uppgifter menade att Hasan Cetinkaya, med ett för högt ersättningskrav, förstörde Robin Olsens flytt till Montpellier.
Nu slår agenten tillbaka.
– Det är Kalle Anka-nyheter, säger han till Aftonbladet.

Allt pekade på att Robin Olsen var detaljer från en flytt till den franska storklubben Montpellier.

Lagets tränare menade att Olsen var på väg till Frankrike för att skriva på – men plötsligt sprack affären.

Agenten slår tillbaka

Montpellier värvade i stället in Geronimo Rulli från Real Sociedad och enligt italienska uppgifter så berodde det på att Robin Olsens agent, Hasan Cetinkaya, hade ett för högt agentersättningsavtal.

Nu slår agenten tillbaka.

Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Han menar att det snarare var Roma som fick övergången att gå i stöpet.

– Jag har inte varit på plats eller träffat någon från klubben. Jag har aldrig pratat med någon i klubben, varken om lön eller ersättning. Roma har själva skött det med massa egna agenter. Roma har förstört affären för att de har krävt för mycket ersättning till de agenterna. Det är tyvärr så här det funkar i Italien, säger Cetinkaya till Aftonbladet.

”Kalle Anka-nyheter”

Han menar att Roma skyller ifrån sig för att inte sätta sig själva i dålig dager.

– Det är Kalle Anka-nyheter. Det är på grund av att de själva har sabbat affären och ledningen är rädda att få skit. De har försökt att hitta en syndabock, säger han.

Roma har under sommaren värvat in Pau Lopez från Real Betis så Olsens chanser för speltid i den italienska klubben är små.

– Givetvis är det viktigt att få Robin till en annan plats där han blir förstamålvakt. Men annars har han ett fyraårskontrakt med Roma och då gäller det, säger Cetinkaya.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);