TV: Korpenbragden som förvandlar Barcelonas CL-triumf till ett sömnpiller

TV: Korpenbragden som förvandlar Barcelonas CL-triumf till ett sömnpiller

Barcelonas vinst över PSG förra veckan har kallats för tidernas vändning. Men denna vändning på de brittiska öarna är ännu sjukare.

Det var i en Sunday League-match, den brittiska motsvarigheten till våran Korpen, som den otroliga matchen ägde rum. Det neon-gula laget började starkt och gick upp till en 4-0-ledning efter bland annat ett vackert frisparksmål, som kändes som hämtat från en Champions League-match.

Men när man trodde allt var över så reste sig det grönvita laget och lyckades bragdartat komma ikapp till 4-4. Det var ändå långt ifrån över där… De neon-gula återtog ledningen tack vare den märkligaste målvaktsutsparken som förnedrande studsade över motståndarmålvakten.

Då kändes det som om hoppet om en vändning släcktes helt och hållet. Men likt Barcelona så reste sig de grönvita än en gång och lyckades göra både 5-5 och 6-5 till supportrarnas stora glädje.

Spelare och ledare firade vilt på planen men gladast av alla var fansen som stormade planen. Segerjublet visste inga gränser.

LÄS MER: När Bergkamp och Ljungberg förvandlade Juventus backlinje till korpenlirare

Se ALLA målen från den galna matchen här: