Trovärdiga uppgifter: PL-toppklubben nära supervärvning – klubbarna överens om anfallaren!

.

Det började som ett rykte som få trodde på.
Men nu ser Paulo Dybala till Tottenham ut att bli verklighet. 
Trovärdiga BBC-journalisten David Ornstein skriver att klubbarna nu är överens. 

Paulo Dybala hade en svag fjolårssäsong och hade svårt att prestera med en Cristiano Ronaldo som övertagit positionen längst fram i Juventus.

Under sommaren har alltmer pekat på att den argentinska anfallaren vill söka sig efter en ny klubb, och det har framför allt varit Manchester United som det pratats om.

Nära en affär

Men för några dagar sedan klev Tottenham in i jakten – och det som började som ett klassiskt sillyrykte börjar nu likna verklighet.

BBC-journalisten David Ornstein, som i sillysammanhang får ses som mycket trovärdig, skriver nu att Juventus och Tottenham är nära att helt komma överens om en övergångssumma.

Juventus’ Cristiano Ronaldo celebrates with his teammate Paulo Dybala after scoring during the Serie A soccer match between Juventus and Frosinone at the Allianz Stadium in Turin, Italy, Friday, Feb. 15, 2019. (Alessandro Di Marco/ANSA via AP)

”Affären är inte helt klar, men båda klubbarna är hoppfulla”, skriver han.

Juventus påstås tidigare ha varit överens med Manchester United om övergångssumman, men då den engelska klubben inte ville gå med på anfallarens lönekrav så sprack affären.

Slår transferrekordet

Då ska Tottenham, enligt Ornstein, sett sin chans och nu ser affären ut att bli av.

Nu återstår alltså bara för London-klubben att komma överens med spelaren.

Affären sägs kosta Tottenham nära 800 miljoner kronor.

Klubben har tidigare under sommaren slagit sitt transferrekord, då man värvade mittfältaren Tanguay Ndombélé från Lyon för närmare 700 miljoner kronor.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!