SVT-expertens utspel – efter att allsvenska stjärnan sågade sin egen klubb helt: ”Mer som ligger bakom…”

Oscar Linnér blev bänkad i premiären – och gick till hård attack mot egna klubben.
Daniel Nannskog tror inte att det är hela historien.
– Det kanske är mer som ligger bakom, säger han.

Sundsvalls målvakt Oscar Linnér har haft en tung tid efter åren i AIK. Han såldes till Tyskland, där han inte fick spela en enda match och lånades sedan ut till den italienska klubben Brescia.

Hårda attacken

Där fick han också oftast sitta bänk, och återvände till allsvenskan inför den här säsongen. Norrlandsklubben Sundsvall plockade in guldmålvakten från 2018 på lån, men när laget premiärspelade mot Sirius förra helgen var inte Oscar Linnér med i startelvan.

220403 Sundsvalls målvakt Oscar Linnér inför fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Sirius och GIF Sundsvall den 3 april 2022 i Uppsala. Foto: Maxim Thoré / BILDBYRÅN

25-åringen accepterade inte petningen och gick till hård attack mot sin egen klubb.

– Det känns tråkigt. Ur ett individuellt perspektiv är tajmingen för ett sådant här karriärshaveri – som det här ändå blir – inte helt hundra. Anledningen till att jag vände hem var för att jag redan var ganska less på situationen jag har haft utomlands. Att då hamna i samma situation men i nedre halvan av allsvenskan… Det var väl inte helt optimalt, sa han till Sundsvalls Tidning.

Nannskogs utspel

Klubben tyckte in om Linnérs utspel och har sedan fört diskussioner om målvakten framtid i klubben. Men än är inte något kommunicerat, och SVT:s Daniel Nannskog spekulerar i att mer kan ligga bakom 25-åringens omtalade intervju.

– Det borde finnas tålamod som borde vara längre än en match. Eftersom han har varit skadad, det har varit lite sjukdom, då kanske man inte ska prata med media efter en match där man har blivit ”sidesteppad”, säger han till SVT och fortsätter:

130403 Fotboll, Svenska Cupen, Helsingborg – IFK Göteborg: Daniel Nannskog,TV-kommentator © Bildbyrån – 64275 – Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN

– Det kanske är mer som ligger bakom att han har gjort den intervjun, än vad vi vet.

LÄS MER: Zlatans tokilska mitt under stora besvikelsen – rasade mot domaren efter blodiga knocken: ”Vi är frustrerade”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!