Svenske fotbollsprofilen lurar sportjournalisten totalt på frågan om Bajen – och får hela Sverige att skratta

Niko Djurdjic skulle få en fråga om hans träningsvägran med Hammarby.
Men sms:et från sportjournalisten gick till John Alvbåge – som skojade till det rejält.
Storprofilens svar får nu hela Sverige att skratta.

Nikola Djurdjic är en av Hammarby och hela allsvenskans största stjärnor. Den gångna säsongen gjorde anfallaren hela 13 mål och 11 framspelningar, i ett Hammarby som till sist hamnade på Europaplats.

Vägrar träna

Men det nya året har börjat i drama för Djurdjic och Hammarby. Enligt uppgifter så har serben fått erbjudanden om en övergång till Kina – som dock Bajen ska ha nekat.

191020 Hammarbys Alexander Kacaniklic jublar med Vladimir Rodic, Nikola Djurdjic och Dennis Widgren efter 1-0 under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Hammarby och Malmö FF den 20 oktober 2019 i Stockholm. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån

Djurdjic ska då ha blivit så arg att han under onsdagen vägrade att träna med klubben. Det ville Aftonbladet veta mer om.

Klockrena svaret

En journalist på tidningen skulle därför skicka ett sms till Djurdjic om det hela, men råkade i stället skicka sms:et till profilen John Alvbåge – som valde att skoja till det.

”Jag har lite ont i min fot men jag vill gå till min favoritklubb AIK, och inte till Kina. Tack”, skrev Alvbåge i sms:et.

Foto: Twitter

Alvbåge la själv ut en bild på sms:en på sin Twitter – och har fått fotbolls-Sverige att skratta. Huruvida Nikola Djurdjic ställer sig kring sin träningsvägran har vi alltså fortfarande inte fått något svar på.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!