Storklubben bekräftar: Efter Bonucci – han kan bli Milans nästa jättevärvning

Storklubben bekräftar: Efter Bonucci – han kan bli Milans nästa jättevärvning

Milan är överallt just nu.
Storklubben snart ha värvat 10 spelare den här sommaren.
Nu bekräftar Bayern München att italienarna har hört sig för om jättelöftet Renato Sanches.

I fredags skakade Milan om hela fotbolls-Europa genom att offentliggöra Leonardo Bonucci som nyförvärv. En rejäl prestigevärvning från Italiens dominant Juventus och till en – helt okej – prislapp på 400 miljoner kronor.

Men Milan är långtifrån nöjda där. Nu går dens storsatsande klubben för sin 10:e(!) värvning den här sommaren. Och målet är tydligt: De vill ha en av Europas allra största talanger.

Renato Sanches fick sitt stora genombrott säsongen 2015/16 genom imponerande spel för Benfica och ett fantastiskt EM 2016 med Portugal. Därefter flyttade han för en stor summa till Bayern München men senaste säsongen blev inte lika lyckad för 19-åringen som spås en lysande framtid.

Nu vill Milan få honom att explodera igen. Bayern München bekräftar nu att Milan har hört av sig om den portugisiske mittfältaren.
– Jag kan bekräftat att Milan har visat intresse, men det finns ingen överenskommelse än, säger klubbens vd Karl-Heinz Rummenigge till tyska tidningen Bild.

Milan ska ha lagt fram ett erbjudande om att få låna Renato Sanches i två år för runt 70 miljoner kronor och därefter ha med en köpoption på omkring 380 miljoner kronor.

LÄS MER: En tidning har utsett fotbollshistoriens sämsta 20 sekunder. Vi håller helt med!

https://youtu.be/7k4IxqbzEJY