Stora vändningen efter beskedet om Zlatan – nu ryter monsteragenten Mino Raiola ifrån(!)

Zlatan uppgavs vara i stort sett klar för en Milan-förlängning.
Nu kommer vändningen.
Ibrahimovics agent, Mino Raiola, ryter nämligen ifrån.

Zlatan Ibrahimovic förvandlade under våren Milan från ett bottengäng till ett slagkraftigt Europa-lag. Det är därför inte särskilt förvånande att Milan varit benägna att förlänga med svensken, vars kontrakt gick ut nu under sommaren.

Uppgavs klart

Men svensken har dragit ut på en påskrivning, och det har därför varit oklart var Ibrahimovic fortsätter sin karriär. Men de senaste dagarna har allt pekat på en lösning.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200209 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A match between Inter and Milan on February 9, 2020 in Milano. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / 92444

Trovärdiga medier har skrivit att klubb och spelare är överens, och att en presentation kommer inom kort. Men nu kommer den stora vändningen.

Agentens utspel

På Instagram går nämligen monsteragenten Mino Raiola ut och tokdementerar.

”FAKE NEWS. Ibrahimovic har INTE förnyat sitt kontrakt med AC Milan”, skriver han.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
200801 Zlatan Ibrahimovic of Milan celebrates during the Serie A match between Milan and Cagliari on August 1, 2020 in Milano. Photo: Daniele Buffa / Bildbyrån

Det som Raiola framför allt hävdar är ”fake news” är att Ibrahimovic under onsdagen skulle flyga till Milano för att skriva på. Tidigare har sportchefen Paolo Maldini gått ut med att man jobbar hårt för en lösning, och att Ibrahimovic är den högsta prioriteten.

Dela för att berätta vad du tycker om det här!

Få våra nyhetsbrev!