Stora rensningen hos Chelsea efter ligaguldet – hela 8 spelare kan ryka

Stora rensningen hos Chelsea efter ligaguldet – hela 8 spelare kan ryka

Chelsea var den säsongens stora dominant i Premier League.
Men till nästa säsong kan det se helt annorlunda ut.
Storklubben förbereder nu en storrensning i laget.

Även om Chelsea föll i FA-cupfinalen mot Arsenal så går det inte att säga emot vilket lag som dominerade engelsk fotboll fullständigt. Antonio Contes lag vann 30 av 38 matcher den här säsongen och tog hem ligaguldet i överlägsen stil.

Men nu kommer det hända mycket i guldtruppen. För tränaren Conte vill möblera om helt och en storrensning är på ingång. Enligt engelska tidningen Daily Telegraph kan så mycket som åtta spelare lämna i sommar för att göra rum för nyförvärv. Det handlar om Nemanja Matic, Cesc Fabregas, Nathan Aké, Michy Batshuayi, Ruben Loftus-Cheek, Kurt Zouma, Ola Aina och Kenedy.

För att få in ny spets rapporteras Chelsea lägga undan hela två miljarder till sommaren transferfönster. Dessa pengar väntas spenderas på återkomst för Evertons Romelu Lukaku, rivalvärvning av Arsenals Alexis Sanchez, Southamptons Virgil van Dijk och Monacos Tiemoué Bakayoko.

En som det har ryktats väldigt mycket om är Diego Costas eventuella flytt till Kina men enligt Daily Telegraph ser målkungen ut att stanna ändå.

LÄS MER: Tottis fina gest till pojken – som får alla fotbollshjärtan att smälta.

https://youtu.be/Hf6lphIxGKY