Stjärnvärvningens hyllning till Zlatan efter flytten till Milan: ”Jag tror vi kommer att…”

Olivier Giroud är klar för Milan.
Då passar fransmannen på att hylla sin nye lagkamrat Zlatan Ibrahimovic.
– Han är en av Serie A:s bästa, säger han till Football Italia.

På lördagen blev övergången helt officiell. När Milan presenterade Olivier Giroud som nyförvärv till kommande säsong.

Hyllar Zlatan

Den franske anfallaren lämnar därmed England efter hela nio år och spel i först Arsenal och sedan Chelsea. Nu ska han spela i Italien för första gången i karriären.

Zlatan Ibrahimovic, Milan
210509 Zlatan Ibrahimovic of Milan during the Serie A match between Juventus and Milan on May 9, 2021 in Turin. Photo: Nicolo’ Campo / BILDBYRÅN

Där han blir lagkamrat med en viss Zlatan Ibrahimovic. Nu hyllar 34-åringen den svenske 39-åringen i sin första intervju som Milanspelare.
– Att spela vid 40 års ålder… Jag tycker att han är otroligt professionell. Du kan inte spela som han gör i den åldern utan en stor hängivenhet till laget och stor beslutsamhet, säger Giroud enligt Football Italia.
– Han ser efter sig själv och sin kropp. Jag försöker att göra samma sak för att kunna njuta av fotbollen så länge som min kropp tillåter det.

”Vill vinna”

Giroud ser även fram emot att bli en direkt konkurrent till Zlatan om anfallsplatsen i Milan. Eller om tanken till och med blir att de ska spela ihop bredvid varandra.
– Jag tycker att han är en förebild för de yngre, han är en av Serie A:s bästa anfallare och jag ser fram emot att spela bredvid honom. Men även på träning, jag tror att vi kommer ha kul.
– Jag vill bara vinna något med Milan, och med Zlatan blir det ännu bättre.

LÄS MER: Nu har fotbollshistoriens största straffsumpare avslöjats – och Zlatan får oväntad topplacering(!)

Olivier Giroud, Milan
200905 Olivier Giroud of France at a press conference after the Nations League football match between Sweden and France on September 5, 2020 in Stockholm. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / JM0013

Få våra nyhetsbrev!