Stjärnorna får utse sin PL-favorit genom tiderna – ett oväntat svar kommer få alla svenskar att smälta

Stjärnorna får utse sin PL-favorit genom tiderna – ett oväntat svar kommer få alla svenskar att smälta

Premier League-stjärnorna i Aston Villa fick utse sin favoritspelare i den engelska högstaligan genom tiderna. Då kom skotten John McGinn med ett oväntat svar som får alla svenskar att smälta.

¨Premier League har startat med dunder och brak och bjudit på stor dramatik under de inledande två omgångarna. Aston Villas har stått för en godkänd säsongstart och har en vinst och en förlust.

Oväntade svaret

Laget inledde med att förlora borta mot nykomlingarna Bournemouth, men studsade tillbaka direkt i hemmapremiären mot Everton. Emilio Buendia säkrade vinsten med ett sent segermål i den 86:e minuter och slutresultatet blev till sist 2-1.

Foto: Sportbible

Till helgen väntar Crystal Palace på bortaplan och Aston Villa laddar för fullt hela veckan. Under ett träningspass dök plötsligt en kamera upp och frågade spelarna vilken som är deras favorit i Premier League någonsin.

Spelade bara sju matcher

Thierry Henry och Steven Gerrard var några av svaren. Sedan svängde mittfältaren John McGinn förbi kameran och gav ett minst sagt oväntat svar. Skotten menade att svensken Henrik Larsson är hans favorit genom tiderna.

Henrik Larsson, Manchester United
070107 Fotboll, FA-Cupen (FA Cupen, Engelsk Cup), Manchester United – Aston Villa: Henrik Larsson, Manchester (Jubel) © Bildbyrån –

Minst sagt oväntat med tanke på att Henrik Larsson bara spelade ett par månader i Manchester United vintern 2007. Där stod svensken för ett mål på sju matcher.

LÄS MER: Svenskstjärnan Victor Nilsson Lindelöf kan lämna Manchester United – uppges på väg till ny toppklubb