Spanskt jättebud på ÖFK:s succéspelare – men klubben tackar nej

Spanska Celta Vigo vill verkligen ha Östersunds Saman Ghoddos.
Nu har man höjt budet till 50 miljoner kronor – men allsvenska klubben säger nej.
– För mig är det ofattbart och rätt kaxigt att Östersund inte säljer för den summan, säger spelarens agent Nenad Lukic till Expressen.

Tidigare i veckan kom uppgifterna om att spanska klubben Celta Vigo hade lagt ett bud på Östersunds anfallare Saman Ghoddos.
Klubben skulle då låna spelaren och sedan ha möjligheten att köpa loss Ghoddos för cirka 60 miljoner kronor.

Det budet tackade ÖFK nej till. Men spanjorerna verkar inte vilja ge sig. För nu har man enligt Expressen lagt ett nytt bud.
Och nu är det inget lån, utan ett direkt köp som Celta vill göra. Budet ska vara värt cirka 50 miljoner kronor.

En sådan övergång skulle göra Ghoddos till en av allsvenskans dyraste spelare någonsin. Men Östersund har alltså nobbat budet. Något som förvånar Ghoddos agent Nenad Lukic.
– För mig är det kaxigt och ofattbart att de inte säljer för den summan. Det handlar om en spelare från allsvenskan och kollar du på affärerna som gjorts i allsvenskan genom tiderna skulle den här i så fall bli en av de största affärerna som gjorts, säger han till Expressen.
– Egentligen vill jag inte säga så mycket mer än så. Det blir ofta så att vi agenter får mycket skit och blir kritiserade vid en övergång. Men här tycker jag faktiskt det är märkligt att ÖFK tackar nej till så stora pengar.

Följ oss på Instagram:

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);