Sjuka statistiken som visar varför Sveriges förlust var den bittraste NÅGONSIN i VM

Sverige föll mot Tyskland i 95:e minuten…
Oerhört, oerhört tungt för de tappert kämpande svenskarna.
Och nu visar det sig faktiskt att det är hela VM-historiens bittraste förlust.

ANNONS: Tidsbegränsat erbjudande på 500% i välkomstbonus upp till 500 kronor! Sätt in 100 kronor – och få hela 600 kronor att spela för. Klicka här för att lägga ditt spel direkt

Sverige var bara några sekunder från ett drömresultat med 1-1 mot de regerande världsmästarna Tyskland. Men sedan klev Toni Kroos fram för att slå frisparken i den 95:e minuten…

För allt hade ju sett så bra ut fram till dess. Även om tyskarna gick på totaloffensiv så lyckades Sverige tack vare ett heroiskt försvarsspel ha ledningen med 1-0 i halvtid. Då Ola Toivonen gjorde matchens första mål med en läcker lobb i 32:e minuten.

Nattsvart för Sverige

Sedan kvitterade Tyskland tidigt i den andra halvleken genom Marco Reus. Men en sen utvisning på Jerome Boateng gav Sverige ett drömläge att klara 1-1 hela vägen trots rejält tillbakapressat spel i 90 minuter.

Sedan stegade Kroos upp och böjde in frisparken till 2-1 i 95:e minuten och allt blev nattsvart för Sverige. Och faktum är att det är en rekordbitter förlust för svenskarna – på alla sätt och vis.

Rekord i VM

För enligt statistiken är det avgörande målet historiskt i VM-sammanhang. Aldrig tidigare i VM-historien har ett mål kommit så sent under ordinarie tid. Och det gör det hela bara ännu värre för alla svenskar.

I dag fick vi alltså se hela VM-historiens bittraste förlust under ordinarie tid. Typiskt…

ANNONS: Missa inte! Just nu får alla nya spelare 500 procent upp till 500 kronor. Sätt in 100 kronor och få hela 600 kronor att spela för. Gäller endast via den här länken!

Dela artikeln om du tror Sverige går vidare i fotbolls-VM!

Kolla, så kan Sverige ändå gå till VM-åttondelsfinal efter 1-2 mot Tyskland!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);